משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תאגיד מים

מלי
מלי

שלום רב, כאזרחית מן השורה חתמתי על הוראות קבע בכדי להמנע מאי נעימות של חוסר תשלום בזמן. תאגיד המים מחייב אותי מידי חודש בחודשו בגין תשלום המים. לפני מספר שבועות ראיתי שיש לי חוב של למעלה מ- 1000 ש"ח, לא יצרתי קשר עם התאגיד מכל מיני סיבות בין היתר מפני שמצויין על גבי המכתב "לא לתשלום", בחשבון שהגיע אחריו שוב הגיע הודעה על תשלום חוב ושוב התעלמתי (מודה באשמה) לאחר שהגיע אלי התראה לפני עיקול כבר הבנתי שמשהו לא בסדר, (עלי לציין שעד כה לא הייתי ממש מוטרדת בגלל הוראת הקבע שפעילה אצלי והנחתי שהנושא יוסדר בהוראת הקבע) פניתי לשרות הלקוחות של התאגיד ונאמר לי שהוראות הקבע לא כובדו בבנק ועל כן נצבר חוב. הגעתי אל מוקד השרות בניסיון נואש להבין הבעיה והבנתי שאין לי ברירה אלא ללכת לברור בבנק. בבנק נאמר לי שלא הגיעה שוב הוראת קבע, שכן אם היתה מגיעה כזו היתה נרשמת שורה בחשבון הבנק אך לא מופיע שום איזכור בנושא(הוצאתי תדפיסים לכל התקופה), כמו כן הבנק הוציא לי אישור בגין כל הוראות הקבע הפעילות ובה מופיע כמובן התאגיד. בקיצור הבנק אומר התאגיד אשם והתאגיד אומר הבנק אשם. עלי לציין ששלושה חשבונות לא "כובדו" אך כל החשבונות שהגיעו אחר כך שולמו ולא היתה שום בעיה בחשבון. רצית להגיש תביעה ייצוגית נגד תאגיד המים שאינו מוכן להקשיב ולפתור הבעיה. הם מחייבים אותי באיזה סכום שהם רוצים, עלי לציין שכל פעם מגיע חוב על סכום אחר, למיטב הבנתי התאגיד לא באמת העביר את הוראת התשלום לבנק אך ממני גובים כ-400 ש"ח רק בגין פיגורים והחזרת הו"ק, מלבד התשלומים שלא כובדו. מה עושים במצב כזה?