מנהלי הפורום
הטעיית לקוח על ידי אורנג' תקשורת סלולארית
סיפור אורנג' ברצלונה שמי מיכאל לאשתי ולשלושת ילדי יש מכשירי אורנג'. כל המכשירים רשומים על שמי ואני אישית לא מנוי באורנג'. להלן סיפור המעשה: עובדה א': ביולי 2010 הבן שלי אסף נסע לפולין במסגרת כיתות יב' למחנות ההשמדה. אי לכך אשתי יהודית התקשרה למוקד אורנג' לשם "פתיחת המנוי" לחו"ל (פולין) והיות ואני בעל החשבון נתבקשתי לאשר "פתיחת המנוי לפולין" ואכן אישרתי למוקדן זאת לאחר הזדהות שלי (יש הקלטות באורנג'). עובדה ג': בלי שום קשר לשתי העובדות הקודמות וכתוצאה מתהליך חיסכון בהוצאות התקשורת בבית החלטתי לנתק את האינטרנט מהמכשירים הסלולריים הרשומים מעלה. התקשרתי למוקד אורנג' בפברואר 2011 ולאחר שיחה ארוכה עם המוקדן (כנראה ששמו אסף) ביקשתי לחסוך בהוצאות שלי בכך שאני מעוניין לנתק את האינטרנט ועוד פיצ'פקס קטנים מיהודית/אסף/דניאל ולדור לא לנתק . ביקשתי מהמוקדן שישלח לי את סיכום השיחה באימייל שלי אך הוא השיב שלא ניתן לעשות זאת וזה לא תהליך העבודה של אורנג'. המוקדן אישר לי שהוא "ביטל את חבילות הגלישה" וביטול הורדת משחקים ועוד... הודעתי לאשתי ש"ניתקתי" לכולם את האינטרנט למעט דור החייל. עובדה ג': בתאריך 07/04/2011 החלטתי בהחלטה של הדקה ה 90 לנסוע לברצלונה עם אסף ודניאל לסוף שבוע.שאלתי את אשתי האם לפתוח לאסף בן ה 18 את הסלולארי לחו"ל והיא השיבה בשלילה ואמרה שזה מיותר ולכן לא ביצעתי שום פעולה בנושא. חזרתי ב 12 לאפריל מחו"ל מרוצה ואז מוקד אורנג' התקשר אלי ואמר לי בנימוס שאני צריך לאשר חוב של כ 3,600 ש"ח על גלישה באינטרנט בחו"ל. הייתי בטוח שמדובר בטעות כי הרי "לא פתחתי שום מנוי לחול" !!! מכאן אני מתחיל את הסיוט והויאדלרוזה עם אורנג' כי עכשיו אני צריך להוכיח את חפותי וצדקתי ושאני נהגתי כמו שלקוח טוב וממושמע צריך להתנהג. עד כאן העובדות ומכאן "תוספות": אז ככה... 1) כפי שאמרתי הוראתי לנתק את האינטרנט אבל נאמר לי שהוריתי על "ביטול חבילת גלשיה" שזה משהוא אחר מבחינת אורנג' אבל אני לא מכיר את המושג הזה "חבילת גלשיה" אלא אינטרנט ואם בהקלטות אני אומר זאת זה רק בגלל שהמוקדן השתמש תחילה במושג זה. אבל.... בפועל אורנג' ניתק רק את יהודית ומכאן שאכן אורנג' קיבלו הוראה ממיכאל לנתק את האינטרנט. 2) אישרתי את פתיחת המנוי ל"פולין בלבד" ולכן אנני מבין למה אורנג' באים אלי בטענות ש"כאילו" אישרתי פתיחה לברצלונה כי נאמר לי שאני הייתי צריך לתת הוראת סגירת המנוי לאחר שחזר מפולין.... לא כך לדעתי בחברות הסלולר האחרות ואני חוזר ואומר שאישרתי לפולין בלבד. ביקשתי לבטל את החוב ההזוי הזה ובמיוחד להקפיא את החיוב ונאמר לי שאכן החשבונית נעצרה בנתיים עד הבירור. שוחחתי על הסיפור הזה עם 4 נציגות אורנג' וכל הזמן הייתי צריך לספר את אותו הסיפור ההזוי הזה . בתאריך 11/05/2011 חוייבתי במלוא הסכום הזה וכאן לדעתי חברת אורנג' חרגה מההסכמה של הבירור. תודה.