משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותאוראנג - חיובים שגויים בחשבוניות

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

אוראנג - חיובים שגויים בחשבוניות

אבי
אביבה

מזה כשנה אני בודקת בקפדנות את החשבוניות של 3 מנויים של הילדים שלי אין חודש שבו אני לא מקבלת החזר של מאות שקלים. דוגמאות : 1. חיוב על אובדן מכשיר חלופי (שלא אבד) בוצעו שיבעה חיובים למרות שכל חודש הובטח לי שטופל. המקרה קרה עבור 2 מנויים 2. חיוב על חבילת גלישה מורחבת למרות שהתכנית כללה זאת (3 חודשים עד שטופל ב 2 מנויים). כנ"ל חיובים על GPS 3. החלפתי תכנית שכללה יותר שיחות וSMS , השינוי לא נקלט וחויבתי על עודף הSMS מהתכנית הישנה במאות שקלים. עדיין מחכה להחזר. המקרה קרה עבור 2 מנויים בזמנים שונים. כך שנראה שזו טעות חוזרת 4. העבירו בעלות של אחד המנויים ממני לבת. ללא בקשתי ואישורי. יש לי הרבה פניות לאוראנג. וכבר קשה לי לעקוב מה הוחזר ומה לא. לדעתי הם מסתמכים על כך שהאזרח ה"פשוט" לא יבדוק , או שילך לאיבוד בסבך הפניות והבירוקרטיה לדעתי הגיע הזמן לנער אותם. תודה