משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותמשרד הרישוי- השתלמות ריענון נהיגה

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

משרד הרישוי- השתלמות ריענון נהיגה

רן
רן

שלום, בעבר עברתי השתלמות ריענון נהיגה המתבצעת לאחר 5 שנות נהיגה. את ההשתלמות עשיתי בבית ספר שמשרד הרישוי עבד איתו "מכללת אפיק". כנראה שלמשרד הרישוי היה סכסוך או אי הבנות איתם, מה שהתברר לי רק היום (לאחר שנתיים) שלא רשמו לי את הקורס ולא חידשו לי רישיון כמעט חצי שנה. שוטר שעצר אותי לבדיקה שגרתית נתנה לי אזהרה ומיד ביררתי את הענין למה לא חידשו לי את הרישיון. הברירה היחידה שלי כרגע היא לבצע את הקורס שוב וכמובן לשלם את ה 250 שקלים בערך. ברור שיש עוד אנשים כמוני, וזה נאמר גם ע"י הנציגה של האוניברסיטה הפתוחה שכרגע ממונה על העברת הקורסים הללו. בקיצור- חוסר ארגון משווע שתובע מאנשים רבים זמן וכסף מיותר. כמובן המון המון עצבים על המערכת. עילה לתביעה?