משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותתביעה נגד קופת חולים

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תביעה נגד קופת חולים

ש.ט
ש.ט.

שלום הייתי רוצה לדעת מה עלי להכין להגשת תביעה נגד קופת חולים? המקרה הוא כזה: הגשתי בקשה לטיפולי פוריות , אישרו לי את הבקשה ועברתי את הטיפול . לצערי הטיפול לא צלח , ונאלצתי לשוב על התהליך בשנית . כאן התחילו לטרטר אותי , לכי לרופא שלנו שיאשר לך את הטיפולים , ואז נשלח לוועדה , עברתי את כל התהליך ( למרות שיש חוק בעניין שהקופה אמורה לתת ילד ראשון חינם.) בקיצור, טרטרו אותי על ימין ועל שמאל , הוועדה אישרה את הטיפולים , ונכנסתי לסבב של טיפולים . במהלך הסבב, הגעתי למצב של הגעה לניתוח ללא טופס 17 , פעמיים , הייתי צריכה לשלם מכיסי כדי שיכניסו אותי לניתוח , אני נלחמתיוצעקתי והגעתי עד לרופא המחוז , בקיצור בלאגן שלם היה שם . ובסוף התחייבו לבית החולים שהם יספקו להם טופס 17 אחררי הניתוח , ושיכניסו אותי לטיפול. זה קרה פעמיים , אני נלחמתי בקופה כל פעם מחדש. מה קורה לאישה שאין את היכולת להלחם? מה קורה לבחורה שמגיאה למצב שכזה ואין להיכולת מימון ? ויש המון כאלה!!! בנות ונשים שבוכות לא פעם ולא פעמיים במחלקות . האם אפשר לתבוע את הקופה? ואיך ? כתביעה ייצוגית. יש לי רשימות של בנות שסובלות מהנושא. ויש להזכיר כי יש חוק מדינה שקובע כי הקופה תממן לפחות ילד אחד. יש קופות שממנות יותר ילדים.