מנהלי הפורום
תביעה נגד קופת חולים
שלום הייתי רוצה לדעת מה עלי להכין להגשת תביעה נגד קופת חולים? המקרה הוא כזה: הגשתי בקשה לטיפולי פוריות , אישרו לי את הבקשה ועברתי את הטיפול . לצערי הטיפול לא צלח , ונאלצתי לשוב על התהליך בשנית . כאן התחילו לטרטר אותי , לכי לרופא שלנו שיאשר לך את הטיפולים , ואז נשלח לוועדה , עברתי את כל התהליך ( למרות שיש חוק בעניין שהקופה אמורה לתת ילד ראשון חינם.) בקיצור, טרטרו אותי על ימין ועל שמאל , הוועדה אישרה את הטיפולים , ונכנסתי לסבב של טיפולים . במהלך הסבב, הגעתי למצב של הגעה לניתוח ללא טופס 17 , פעמיים , הייתי צריכה לשלם מכיסי כדי שיכניסו אותי לניתוח , אני נלחמתיוצעקתי והגעתי עד לרופא המחוז , בקיצור בלאגן שלם היה שם . ובסוף התחייבו לבית החולים שהם יספקו להם טופס 17 אחררי הניתוח , ושיכניסו אותי לטיפול. זה קרה פעמיים , אני נלחמתי בקופה כל פעם מחדש. מה קורה לאישה שאין את היכולת להלחם? מה קורה לבחורה שמגיאה למצב שכזה ואין להיכולת מימון ? ויש המון כאלה!!! בנות ונשים שבוכות לא פעם ולא פעמיים במחלקות . האם אפשר לתבוע את הקופה? ואיך ? כתביעה ייצוגית. יש לי רשימות של בנות שסובלות מהנושא. ויש להזכיר כי יש חוק מדינה שקובע כי הקופה תממן לפחות ילד אחד. יש קופות שממנות יותר ילדים.