משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותחיובים בחברת פלאפון

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

חיובים בחברת פלאפון

מיכ
מיכל

שלום -אני מנויה בחברת פלאפון משנת 2004. בשנת 2005 העברתי את אמצעי התשלום שלי מכרטיס אשראי להוראת קבע.בשום מקום לא נאמר לי כי עלי לשלם עמלה בגין הוראת הקבע. לא בשיחת הטלפון ולא בטופס הוראת הקבע היה כתוב זאת. בשנה האחרונה התחלתי לקבל חשבוניות במייל ורק החודש גיליתי להפתעתי כי בדף נפרד למטה במקום נסתר מופיע החיוב. ביקשתי מפלאפון לזכות אותי על כל הסכום( 270 ש"ח שזה 3.83 כפול 76 חודשים) מאחר ולא יידעו אותי בחיוב. הם לא הסכימו מהסיבה שהיה לי 30 יום לערער על החשבונית וברגע שלא ערערתי אין לי זכות לדרוש את הכסף. הסברתי להם שבכלל לא ידעתי שיש חיוב כזה, מה גם שהוא מוסתר בקטן. האם יש לי "קייס" לתבוע אותם ולגרוש את הסכום? תודה, מיכל