משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותעוגמת נפש והטרדה בלתי פוסקת מצד חברת תקשורת

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

עוגמת נפש והטרדה בלתי פוסקת מצד חברת תקשורת

אבי
אבישי

אימי ז"ל הלכה לעולמה לפני כ-4 שנים. בחייה היא הייתה מנוייה של חברת תקשורת מסויימת, לאחר מותה עברתי לגור בביתה ורציתי להעביר על שמי את המנוי. נאמר לי בחברת התקשורת שאין אפשרות להעביר את המנוי, ושמה שעליי לעשות הוא לשלוח להם את כל הטפסים (תעודת פטירה וכו') , הם ינתקו את המנוי, ויפתחו מנוי חדש על שמי. וכך באמת עשינו. מאז ועד היום , בתדירות של בערך פעם בחודש-חודשיים , אני מקבל שיחות טלפון שבהם מבקשים את אימי בשם שלה, השיחות האלה מגיעות כביכול מאותה חברת תקשורת, אני מניח שמדובר בפועל במשווקים ובחברות קבלן שמבצעות עבורה את שיחות ה "החזרת מנויים נוטשים" , שכן אימי כנראה מוגדרת איפשהו אצלם במערכת כמנוי שנטש. בכל אחת ואחת מהשיחות האלו ביקשתי שוב ושוב שיעדכנו במערכת שהיא נפטרה , ושיפסיקו להתקשר אליי כבר ולבקש אותה, הדבר גורם לי לעוגמת נפש גדולה מאוד ולכעס רב. בכל פעם הם מתנצלים ומבטיחים שהדבר עודכן במערכת, אבל כפי שכבר ציינתי זה חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב, במשך 4 שנים! אני בטוח שאני לא היחיד שהתופעה המכוערת הזו פוגעת בו, האם יש מקום להגשת תביעה ייצוגית כנגד החברה?