משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

בנק

KOB
kobi

בחשבון שהיה לי בבנק הוטל עיקול ע''י העיריה בגין חוב ארנונה,בחשבון היו מניות וחסכון, כשרציתי למכור את המניות נאמר לי ע''י הפקידה שאין אפשרות לבצע פעולת מכירה בגלל העיקול,(ל אעלה את כל הפרטים כי העינין רחב יותר התה גם הוראת קבע לקרן נאמנות של הבנק שרציתי לסגור וכו..)ביקשתי במהלך הזמן לסגור את החשבון ו''לאפס'' אותו ואם נשאר כסף שיעבירו אותו לגורם המעקל, גם נאמר לי שזה בלתי אפשרי ואין מה לעשות (...?)אחרי כשנה אם לא יותר אחרי שחיבו אותי בעמלות הם שלחו לי מכתב שהם מוכרים את המניות וסוגריםפ את החשבון והתיק עבר לבית המשפט ,למשפט לא הגעתי כי שלכו לי בדאר רשום כנראה ולא קיבלתי. האם יש לי קייס לתביעה ייצוגית יש לי הקלטה של פקידה בבנק שאומרת שאכן זה הנוהל ושאין אפשרות למכור מניות או לסגור חשבון כשהוא מעוקל . האם זה הגיוני שיחיבו אותי בעמלות בזמן שאני לא יכול לפעול בחשבון? האם מותר להם על דעת עצמם למכור לי מניות ? אציין רק שבזמן העיקול היה החשבון בזכות בלי קשר למנייות ועכשיו הם תובעים כ16000 ש"ח ???