משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

דוח חניה

קוב
קובי

על רכב שברשותי ניתלה מודעה מאגף שפע של עירית ת''א על חניה בשטח גן ושהדוח עלסך 430 ש''ח יגיע בדאר,הרכב החנה ליד בית העסק שלי שם הוא חנה כל יום המקום בו החנה הרכב היה ''שדה נטוש'' לא דשא לא גידור ולא מדרכה, צילמתי את הרכב ומקום החניה. בהכירי את האזור כבר 10 שנים ידוע לי שהשטח לא שייך לעיריה,בכל פניה שלי לעיריה לגבי נושאים שונים במתחם כמו בעיות ביוב או מים דולפים נאמר לי במוקד 106 שהאזור הנ'ל לא באחריותם ועלי לפנות לבעלי המתחם . כעבור חודשיים התקשר אליי פקח העיריה (בהכירו אותי ואת העסק שלי) ואמר לי שאם לא אפנה את הרכב הוא ייתן לי דוח עם קנס,טענתי בפניו שהשטח לא שייך לעיריה ולכן הוא לא יכול לתת לי קנס ,לאחר דין ודברים הוא אמר שהוא רושם דוח,שהגעתי לרכב הפקח לא רשם לי דוח אבל הדביק הודעה על השארת רכב ברשות הרבים על פי חוק שמירת הניקיון.(גם הפעם הרכב צולם עלידי) שאלתי היא האם העיריה יכולה לתת דוחות או לגרור רכב משטח שהיא מכריזה עליו שהוא לא באחריותה? יש לי גם צילומים של רכבים שנגררים מהאזור הנ'ל, שאלתי הנוספת היא האם יש לי עילה לתביעה ייצוגית