משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

חברה סלולית סלקום

חני
חני

אני רכשתי מכשיר באזור אוגוסט והציעו לי מסלול שנתן לי גלישה חינם 1100 דקות לכל חברות הסלולריות 1100 אסמס 4000 רק לסלקום סהכ החודשי היה אמור להיות 240 כולל המכשיר יצא בחודש השיני 528 ש"ח פניתי איליהם וטענו שחלה טעות לא הכניסו את ה4000 דקות הם יזכו אותי (לא הזדכתי) חודש הבא יצא 460 ש"ח שוב פניתי ושוב עד שענו והתיחסו העביר אותי להוראת קבע כדי שלא יגבו לי מהאשראי שוב ,ושוב יצא מהאשראי יותר בזמן שהם אמרו שיפסיקו לגבות לי רק דרך הבנק וגבו 315 מה אני אמורה לעשות בכזה מצב אין שם בסלקום עם מי לדבר אני רוצה לצאת.בתביעה יצוגית  מה עלי לעשות