משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

"מגה בונוס"

קאר
קארין

רציתי לדעת איך אפשר לעשות תביעה יצוגית נגד החברה "מגה בונוס", ראיתי כי איני היחידה שנפלה בפח שלהם . בקצרה-חברת מגה בונוס היא חברה בעלת "שיטה חדשנית " לזכיות בלוטו, הם מתקשרים לאנשים הביתה, ואומרים כי זכו במנוי חסר תקדים! במקום 2000 ש"ח, רק 199 שקלים לחודש. המנוי מקנה השתתפות בכל הגרלות הלוטו עם 100 טפסים וסיכויי הזכייה גבוהים מאוד. (כן, ידוע לי שזה נשמע מפוקפק, נפלתח בפח, אך אני לא היחידה ). המצב הוא ששילמתי להם כבר 1600 שקל.. זכיתי ב50...ובשביל לבטל מנוי אני צריכה לשלם 80% מהיתרה עד לסוף המנוי(נותר לי לשלם עוד 5 חודשים-1000 שקח-אז הקנס הוא 800 ש"ח) כמובן שלא נאמר דבר כזה בשיחת טלפון והם אומרים כי יש להם "חתימה קולית" ובשביל לשמוע אותה אני צריכה לשלם 400 ש"ח, בקיצור-נוכלים. מה עלי לעשות? לחפש אנשים לתביעה ייצוגית? לפנות לעו"ד? ומה יקרה אם אבטל את ההוראת קבע שלהם בבנק? תודה מראש, קארין.