משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותמי אביבים צריכה משותפת

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

מי אביבים צריכה משותפת

קוב
קובי

שלום טל שמי קובי ואני מייצג את דיירי הבניין בויטל 3 תל אביב.בשנה האחרונה אני בודק את נושא חיוב הצריכה המשותפת וגיליתי כי דיירי הבניין כולל אותי שילמו על צריכה משותפת על לא עוול בכפם בשנים האחרונות. נשללו אפשרויות של נזילה מצינורות\ברז חיצוני ע"י בודק מטעם החברה, אין בבניין חדר זבל והמסעדה שלידינו טוענת כי יש לה שעון מים פרטי.החברה בדקה את מד המים הראשי והוא נמצא תקין.ידוע לי על תביעה ייצוגית בגין צריכה משותפת שהוגשה בנושא חיובי יתר (אך משום שמספר הנפשות נרשם לא כדין)- האם החוק מתיר לנו להצטרף אליה באם הנסיבות זהות?האם להגיש תביעה בנפרד? אולי תביעה בתביעות קטנות? האם כדאי לצרף עוד תובעים? אשמח לתגובה מהירה קובי