משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותתביעה יצוגית נגד חברת סלקום

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תביעה יצוגית נגד חברת סלקום

אלכ
אלכס פלדמן

בת שלי הלכה לחנות המשווק של סלקום ומכרו לה נייד NOKIA 2720 ב-900 ש"ח (מחיר בארה"ב 70 $). חייבו את הכרטיס אשראי שלי מבלי ליצור אתי קשר. למחרת לקחתי חופשה והלכתי לתחנת שירות וביקשתי להחזיר את המכשיר. נענתי בשלילה בטענות שחתמתי על העסקה, שהתקשרתי קודם בבקשה לשדרג את המכשיר ושהמכשיר כבר משומש. אחרי ויקוחים קולניים הם הסכימו לבטל את העסקה. אני בטוח שזה לא סתם טעות - זה שיטת מצליח. הילדים באים לבוטיקים של סלקום בקניונים וברחובות ומשחילים להם מכשירים מבלי לקבל הסכמה של ההורים. אני מחפש אנשים שהיו במצב דומה ולא הצליחו להחזיר מכשירים.דיברתי עם נועם צוקר והוא אמר שבמידה ויימצא אנשים כאלה אפשר לעשות תביעה יצוגית. הנייד שלי 0505065627