משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

הודעת עיקול

יוס
יוס

שלום רב לפני כשבועיים בעת הגיעי לביתי מצאתי על הדלת הודעת עיקול מחברת עיקול מוכרת בגין חוב חנייה לאחת העיריות. מעיון במסמך הוברר לי כי לא מדובר בי וכי מסמך זה הושם ברשלנות על דלתי מאחר וחוץ משם המשפחה ומס' הבית שאר הפרטים היו שגויים לרבות מס' הדירה. שיחות טלפון לעיריה ולחברת הגביה לא עזרו. נכון לרגע זה למיטב הבנתי הצו עדיין בתוקף. האם יש כאן עילה לתביעה עקב לשון הרע / תביעה יצוגית (מאחר ומדובר כאן בשיטה של תפוצת נאטו או תביעות קטנות. בתודה

RE:
נוע
עו"ד נועם צוקר

יוסי שלום, עליך לנקוט בהליך משפטי של התנגדות לביצוע העיקול. אין כאן מקום לתביעה ייצוגיות או בעילה של לשון הרע. בברכה,

RE:RE:
יוס
יוס

שלום רב. זו כל התשובה ? גם לפי תשובתך ,כל ההוצאות שהוציא על מנת להתנגד לעיקול , הינן עליי ? כנראה שלא הייתי מובן , אני לא בעל החוב.לאמר לי להתנגד לעיקול זה אני יודע (בכל זאת רו"ח).

RE:RE:RE:
נוע
עו"ד נועם צוקר

יוסי שלום, במסגרת ההליך תוכל לתבוע את כל ההוצאות שנגרמו לך. בברכה,