משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותפיצוי על תערוכת הפרחים חיפה

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

פיצוי על תערוכת הפרחים חיפה

לי
לי

כבר הרבה דיו נשפך על מכירת כמות כרטיסים וכניסת זרים ללא חשבון, על כל המשמעות, ועוד. האם זה קייס תיאורטי אפשרי לתביעה ייצוגית?

RE:
נוע
עו"ד נועם צוקר(נכתב ע"י: לי)

לי שלום, על מנת שאוכל לחוות את דעתי המקצועית, תצטרכי לפרט בדיוק איזה נזק נגרם לך ולאנשים נוספים. העובדה כי את שילמת שתלום מלא עבור כרטיס כניסה לתערוכה ואילו אחרים נכנסו ללא תשלום, לכשעצמה איננה מקימה עילת לתביעה ייצוגית אך כאמור, עליך לפרט יותר במה מדובר. בברכה,

RE:RE:
לי
לי(נכתב ע"י: עו"ד נועם צוקר)

הדגש היה על המשפט הראשון. תורים אינסופיים בכל חממה (קטנה) -והיו כמה- ובסופו של תור- דחוס בפנים:מכניסים בקבוצות....התפרסם בכל העיתונות

RE:RE:RE:
נוע
עו"ד נועם צוקר(נכתב ע"י: לי)

לי שלום, על תורים, צפיפות וכדומה - אני לא הייתי רץ להגיש תובענה ייצוגית. אלו דברים טבעיים שלצערנו הם חלק משגרת חיינו וקשה להאמין שבית המשפט יכיר בכך כעילה לתובענה ייצוגית. אם ישנו משהו קונקרטי, כגון הבטחות שלא קוימו על ידי המארגנים, נטעיות בפרסום אודות התערוכה וכדומה - ניתן לשקול את הדבר. בברכה,