משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותקנס עקב ביטול חתונה

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

קנס עקב ביטול חתונה

חיי
חיים

שלום שאלתי היא כזאת , בעוד כחודש וחצי הייתי אמור להתחתן באולם אירועים במרכז, ולצערי ביטלתי את החתונה מסיבות אישיות ( לא מוות או משהו כזה חס וחלילה ) כמובן שחתמתי חוזה עם בעל האולם על האירוע, תאריך , מה יהיה באירוע וכו" , עכשיו ישנו סעיף בחוזה שאומר ביטול החתונה עד זמן מסוים לפני המועד הכתוב ילווה בקנס לבעל השמחה , עכשיו אין לי בעיה לשלם, נכון אני ביטלתי מרצוני את החתונה אבל הייתי מאוד רוצה לדעת האם יש איזשהו חוק או תקנה כלשהי בקשר לגובה הקנס וכמה זמן לפני מועד האירוע כן רשאים הלקוחות לבטל , או שבעל האולם יכול הוא ורק הוא להחליט על תקופת הביטול האפשרית לפני המועד הכתוב וגם הוא ורק הוא יכול להחליט על גובה הקנס או שיש איזושהי תקנה שאומרת אחרת בקשר לנושא זה ? אודה לכם מאוד אם תענו לי על שאלה זו תודה רבה .