משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

חוק הספאם

ענב
ענבר

קיבלתי השבוע מייל מחוצף ביותר והייתי מעוניינת לבחון אפשרות להפעיל את חוק הספאם כי יש לי הרגשה שמדובר במטריד סדרתי. ויותר מכך אולי יש פה עילה לתביעה קבוצתית ייצוגית -שכל מי שנמצא ברשימת התפוצה שלו יקבל פיצוי להלן לשון המייל: היי שמי אדם, אני עוסק בשיווק באינטרנט משנת 2006. אחד הכלים האפקטיביים ביותר שאני משתמש בו הוא דיוור לכתובות מייל של ישראלים בכדי להציע להם את שירותיי. במהלך השנים אספתי עשרות אלפי כתובות מייל של ישראלים מפולחים לפי תחום עיסוקם (כך אני פונה אליהם לפי תחום עיסוקם, דבר המגדיל משמעותית את אחוזי פתיחת המיילים) יש לי כעת רשימה גדולה ואפקטיבית שאני מציע למכירה. ברשימה יש בין היתר את התחומים: • בעלי מקצוע (חשמלאים, אינסטלטורים, שיפוצניקים ועוד) • מסעדות • בתי דפוס • השכרת מכוניות • טיולים מאורגנים • מוניות • אנשי מחשבים • חנויות פרחים • מתווכים • ספא • רופאים • קוסמטיקאיות • רפואה אלטרנטיבית • סוכני ביטוח • מסיעי טיולים • מתנות • ועוד..... סה"כ כמאה אלף כתובות מייל של ישראלים. בפעם האחרונה שדיוורתי רשימה זאת היא נפתחה בממוצע למעלה מ 15% (אחוז גבוה מאוד ביחס לרשימות דיוור) אשמח לארח אותך במשרדי במידה ותרצה לראות את הרשימה. האם קניית הרשימה מעניינת אותך? אשמח לחוות דעתכם