חנה

תביעה ייצוגית לנעשה בהרחבות בכל הארץ. מילת המפתח עוול אחד גדול. אנשי ההרחבה בכל מקום בקבוצים/מושבים משמשים כענף רווחי למסחטת כספים עבור , כל מה שלא הצליחו לממש בטרם הגיעו אנשי ההרחבות. ואין הם מקבלים זכויות כל שהם! כמה עצוב ומתסכל!החל מהסכם תושב מקפח ממזער ללא כל זכויות, משהו שמזכיר את תקופת ימי הביניים. חוזה שסגר את אנשי ההרחבה מכל הכוונים ומחייב אותם לעשות דבר אחד לשלם. תקנון האגודה שגם הוא מקפח ,חד צדדי, תנאים הזויים, לא מתקבלים על ההגיון, דבר שלא נותן אפשרות של מילוט. פשוט עוול.! גם להתנתק מהם זה בלתי אפשרי!! הנושא לא נחשף עד כה בתקשורת וחבל! יש אפשרות להגיע לתביעה ייצוגית למען אנשי ההרחבות בכל הארץ?? תודה חנה

אלדר אדטו, עו"ד

לא הבנתי מה הטענה. שחתמת על חוזה שכרגע את מוצאת אותו בעייתי ? אם הוא בעייתי למה חתמת עליו. בכל מקרה כל הרחבה והחוזה האישי לה מול המשתכנים החדשים. אם יש לך עילת תביעה כלשהי אזיי היא מול ההרחבה הספצפית, אני לא מאמין שהיא יכולה לחול על כלל ההרחבות בכל המושבים בארץ (אלא אם כן כולם עם אותם התנאים באותם החוזים מילה במילה)