מיכאל ברגר

הוט - השבת ציוד על ידי משרד חקירות!

שלום, התנתקתי מחברת העינויים בשם הוט. היום קבלתי הודעת SMS עם בקשה למלא טופס להשבת ציוד לחצתי על הלינק בסלולר, ונדהמתי לגלות שאני אמור למלא טופס במשרד חקירות פרטי! http://amirim-investigations.com/returns/ זה הטופס. לאחר שלא מלאתי, הם שלחו לי בשנית, לאימייל עניתי להם שיתקשרו לנייד, אך אף אחד לא התקשר בנתיים האם להוט יש זכות למסור את הפרטים שלי למשרד כלשהו? האם המשרד יכול לחייב אותי למלא טופס הזוי שכזה? אני לא מעוניין למלא שום טופס של שום חברת חקירות. מה עושים בעניין?

רבקה גלוגר

שלום מיכאל\יש לי אותה בעיה כבר למעלה מחודש אני מבקשת לבוא לקחת ציוד והם עונים"התקשרו אליך לתאם" היום אני מקבלת הודעה מחברת אביטוב להשיב ציוד מיד הרמתי טלםון אין קול ואין עונה. שלחתי להם אימייל ונראה מה יהיה

עו"ד עמנואל סולומונוב

אין כל פסול בעבודה, שהוט הסמיכה למשרד כלשהו, לרכז עבורה את נושא החזרת הציוד. השאלה כלום חייב אתה במילוי טופס זה, תשובתה בהסכם ההתקשרות שבינך לבין הוט.