משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותהטרדות טלפוניות מהוט

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

הטרדות טלפוניות מהוט

בת-
בת-לי ישראלי

מאז שהתנתקתי מהוט הם לא מפסיקים להתקשר אלי, אמרתי להם לא פעם שאני לא מעוניינת בהם, שהם מטרידים אותי ואני כבר לא מסוגלת לשמוע בכלל את השם שנקרא "הוט". לפעמים הם מתקשרים מחסוי ולפעמים מטלפונים שונים: 04-9046700 זה מספר הטלפון האחרון שהתקשרו אלי. מה עלי לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור על הטרדה?

RE:
רונ
רונה(נכתב ע"י: בת-לי ישראלי)

גם אלי לאחרונה מתקשרים מכל מיני מספרים, כולל המספר שציינת. הבוקר התקשרו כביכול מהבקרה של הוט , מהמספר הזה ואמרו לי שהתקרשרתי אליהם לפני שלושה ימים ורצו לדעת במה מדובר. וממש לא התקשרתי אליהם. כשאמרתי שאין שאין לי מושג במה מדובר הוא ניתק לי בפנים. אולי זה לא באמת מהוט??

RE:
מנה
מנהל הפורום(נכתב ע"י: בת-לי ישראלי)

בת-לי שלום, איננו עוסקים בסוגיות פליליות. ככל שהינך חפצה להגיש תובענה יצוגית, את מוזמנת לעשות זאת אולם עלי לקבל פרטים נוספים.