משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותיש לי מקפיא גרמני בן שנתיים .אחריות עד יוני 2016 .המקפיא התקלקל נזילת גז . באו בדקו לקחו למעבדה כעבור שבועיים החזירו אותו בטענה שלא ניתן לתיקון ומאז הם טוענים שביטלתי את האחריות למרות ששילמתי הכל בתחילת האחריות יש לי תעודת אחריות בתוקף .

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

יש לי מקפיא גרמני בן שנתיים .אחריות עד יוני 2016 .המקפיא התקלקל נזילת גז . באו בדקו לקחו למעבדה כעבור שבועיים החזירו אותו בטענה שלא ניתן לתיקון ומאז הם טוענים שביטלתי את האחריות למרות ששילמתי הכל בתחילת האחריות יש לי תעודת אחריות בתוקף .

משה
משה גאון

מקפיא באחריות בן שנתיים .התקלקל .בריחת גז שלחו טכנאי מילא גז ץאך הנזילה קיימת .טוענים שלא ניתן לתיקון .בזה סיימו את ההתחיבות .היום הם טוענים שאני ביטלתי את האחריות מיוזמתי .כמובן שזה שקר .מאז טוענים שאין לי אחריות .מתעלמים ממני .למרות שיש לי תעודה בתוקף עד 2016 .

RE:
מנה
מנהל הפורום(נכתב ע"י: משה גאון)

משה שלום, עליך להגיש תביעה כנגד היצרן והספק. אינני סובר כי המדובר בתביעה יצוגית שכן המדובר במקרה פרטני ונקודתי.