דנה

ביטול זכרון דברים לגן אירועים

אני ובן זוגי היינו בגן אירועים.. ניתן לנו "זכרון דברים" עם מחירים וכו כמו כן נרשם כי ישנה מקדמה בגובה של 10 אשח אשר לא תוחזר בכל מקרה אישרנו במייל את הזכרון דברים ואף שילמנו את המקדמה אך לא חתמנו בפועל וכן לא הגענו לחתום על החוזה האם ישנה אפשרות לקבל את תשלום המקדמה חזרה?

עו"ד עמנואל סולומונוב

דנה שלום, הנושא איננו בתחום התובענות היצוגיות. עם זאת יש ספק גדול אם הנכם פטורים מתשלום המקדמה שכן אשרתם את ההסכם באמצעות המייל ויכול שביהמ"ש יראה באישור זה כחתימה.