דוד

נגד חברת השכרת רכב בחו"ל

חברת תיווך בינלאומית להשכרת רכב, שיש לה גם בישראל אתר כתוב בעברית, משכירה בהטעיה בוטה (רמאות) רכב להשכרה של חברת השכרת רכב עולמית, תחת שם אחר. כלומר חב התיווך א' משכירה רכבים של חברת השכרה ב' תחת המיתוג ג' -שאיננה כלל אישיות משפטית. רק שבאים פיזית ל ג' בחו"ל מבינים שזו ב' מה אפשר לעשות בנדון?

עו"ד עמנואל סולומונוב

דוד שלום, לא ברור לי מהו הנזק שנגרם לך שזה תנאי יסודי בהגשת בקשה לאישור תובענה יצוגית. נא חזור אלי עם תשובה וככל שאתה חפץ לשוחח עימי בטלפון הפרטים מצויים באתר.