ליאור

תשלום עבור ערוצי פרימיום ספורט 1/2 ביס

שלום, עפ"י תקנון יס ניתן להזמין ערוץ ספורט פרימיום (ספורט 1/2) לתקופה מינימלית של יום אחד .במקרה של הזמנה של מספר ימים מחויב המזמין לפי חודש קלנדרי. כאשר המזמין רוצה לסיים את ההתקשרות היומית עליו לעשות זאת ממש סמוך לחצות - אם ניתנת בקשת ניתוק בשעה מוקדמת יותר , הניתוק מהשרות מתבצע מידית . ובאופן דומה - ביטול הזמנה חודשית חייב להתבצע ביום האחרון של החודש, שכן הניתוק הוא מיידי. ונשאלת השאלה ,תחילה לגבי הזמנה יומית , אם החיוב הוא לפי יום ולא לפי שעה מדוע זמן בקשת הודעת הניתוק צריך להשפיע על מועד הניתוק מהשרות? ובאופן דומה לגבי שרות חודשי - אם חויבתי כבר עד לסוף החודש , ואני מעוניין להתנתק בסוף החודש, למה עליי לתת את הודעת הניתוק ברגע האחרון . האם ההתנהלות חוקית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אתנצל על שתשובתי התעכבה. טענתך מענינת ויכול שיש לך עילה לתובענה ייצוגית. לצורך כך, זקוקים אנו לבדיקת ההסכמים בינך לבין יס וכמו כן, בדיקה מה הנזק שנגרם כתוצאה מהתנהלות זו תוך ניסיון לזהות את קבוצת הלקוחות הניזוקים כתוצאה מכך. במידה וניתן לזהות נזק ממשי וכן קיימת קבוצת לקוחות נרחבת אשר ניזוקה מהתנהלות זו, הרי שיש בסיס להגשת תובענה ייצוגית. לצורך בדיקה מעמיקה יותר נא התקשר אלי לטל: 0544230645