משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותאחריות על אייפון שנקנה חדש מהוט מובייל

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

אחריות על אייפון שנקנה חדש מהוט מובייל

מיי
מייקל חורי

קניתי אייפון 7 פלוס מהוט מובייל לפני חודשיים , נדרש ממני לעדכן גרסה חדשה במהלך העדכון גרסה הטלפון קרס. נשלח לתיקון אצלם והודיעו לי שיש בעיה והטלפון לא ניתן לתיקון . אוקי , בקשתי טלפון חדש במקום , הודיעו לי שיש סיכוי שזה לא יהיה חדש מהקרטון אפל שולחים מכשירים חילופים חדשים ללא קרטון , אמרתי להם שלא יכול להיות כי בעבר נמסר טלפון יד2 . בקיצור אני שלמתי עבור אייפון חדש לפני חודשיים כולל אחריות והחייבים לתקן או להביא חדש בקרטון במקומו , כרגע לא לקחתי מהם שום מכשיר ככל שזה לא בקופסה (וגם טוענים שאין להם - יותר גרוע ) אבל למכור יש להם. מה עלי לעשות כדי לקבל מכשיר חדש במקום , מספיק העוגמת נפש שלא נעשה גיבוי והכל נמחק .