אברהם

תביעה נגד הוט מובייל

פנו אלייי מהוט מובייל טענו שזכיתי בהגרלה של לקוחות ותיקים ומגיע לי לקבל שלושה מכשירים lg לצורך שיווק ופרסום אמרו לי שעל המכשירים ישלמו החברה שמעוניינת בשיווק ואני לא אצטרך לשלם שום דבר אחרי חודשיים אני רואה חיוב ראשון של 900 שח מחפש אנשים לתביעה יצוגיית נגד שנתקלו באותה תרמית מצד הוט מובייל אני מחויב לשלוש שנים....אם יש מישהו שנפל קורבן לאותה תרמית שיצור איתי קשר כדי שאני יוכל להתקדם עם התביעה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אינך נזקק לעוד נפגעים. אתה יכול להגיש תובענה ייצוגית בעצמך. להסבר נוסף ניתן לשוחח איתי בטלפון- 0544230645