Daniel Mauda

התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים

התנתקתי מהוט ונשכח אצלי רכיב של הוט, בצעתי את כל מה שנדרש ממני כדי להחזירו שלחו אותי לעמדת הוט מובייל ושם נימסר שעליי לגשת לעמדת שרות של הוט שהיא רחוקה ממני גיאוגרפי. לאחר אין ספור פניות להוט (יש תיעוד) מדוע לא מתאמים מולי איסוף של הציוד כפי שהבטיחו. פניתי שוב אליהם (מס' פעמים שוב) לבסוף תואם מולי ואכן הציוד נאסף ע"י שליח הוט. מאז אני מקבל טלפון מעו"ד שמייצג את הוט שבמידה ולא אחזיר את הציוד שינקטו מולי תהליכים משפטיים , הסברתי לאותה עו"ד שהציוד נימסר ובמקביל נשלח אליה טופס אישור שמעיד על כך .(אכן אשרה שקיבלה את האשור), במקביל שלחתי אימייל להוט להפסיק להטריד אותי כולל אשור שהציוד הוזר , תשובה עד היום לא התקבלה , אבל ביום שישי האחרון קבלתי מכתב ממשרד עו"ד מטעם הוט, להחזיר את הציוד לפני הליך משפטי. היום התקשרתי ושלחתי אימייל למשרד עו"ד הנ"ל ודברתי עם אותה נציגה\עו"ד ושאלתי אותה מדוע ממשיכים להטריד אותי עם המכתבים הנ"ל למרות שקבלה את אשור שמעיד שהציוד הוחזר. תשובתה כל עוד אין סגירת תיק מהמחלקה המשפטית של הוט הם ימשיכו לשלוח מכתבי איום. מה עושים בסוגיה הנ"ל. תודה דניאל

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

תיאור המקרה בעניינך הוא פרטני ולכן איני מזהה סיכוי לתובענה ייצוגית. ניתן לפנות לבימש לתביעות קטנות