דותן מנדל

תביעה נגד חברת "פלאפון"

שלום, ביטחתי מכשיר גלקסי 6 ב"פלאפון" שלא נקנה מהחברה.המכשיר התקלקל שמתי אותו לתיקון . המכשיר הוחזר לי באיחור של 17 יום מהיום שנאמר לי כל זה בעקבות העיצומים שלהם. בזמן הזה הגעתי פעמיים לסניף אך אמרו לי לחכות להודעה עד להגעת המכשיר. הגעתי לקחת את המכשיר לאחר שאני התקשרתי לברר מה איתו ולא הודיעו לי, כמו כן לא הסכימו לי לקחת את המכשיר לא תקין למרות העיכוב שלהם. חברת "פלאפון" אינה רוצה להביא לי אישור על לקיחת המכשיר לאחר התיקון. האם אני יכול לבקש אישור בדרך משפטית? האם יכול לתבוע ללא מסמך קבלת המכשיר

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה סיכוי לתביעה ייצוגית. אתה יכול להגיש תביעה לבימש לתביעות קטנות