משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותבטוח מכשירי חשמל בשרות פלוס

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

בטוח מכשירי חשמל בשרות פלוס

אלי
אליענה

עשיתי עיסקה מול שרות פלוס.התחרטתי רציתי לבטל בא אלי מנהל השרות שלהם מישהו בשם ולמינץ סובב אותי ככהשכבר לא הבנתי מי אני ומה קורה.הבטיח לי זיכוי של 1000 שח לא קיבלתי שום החזר בכררטיס האשראי שלי. אני מרגישה מרומה ומטופשת שנפלתי בפח של הנוכלים האלה. איך אוכל לקבל את כספי בחזרה???

RE:
גיל
גיל רונן(נכתב ע"י: אליענה)

גם אני נפלתי איתם, כבר חודשיים אנחנו ממתינים למנוע של מדיח כלים ווירפול. בכל פניה שלנו לפקידה יש תרוץ אחר, פעם זה בנמל, פעם זה בפריקה, פעם זה במחסן, מסרבים להעביר אותנו לאחראי ולהנהלה. לא נותנים שום פתרון חלופי. מושכים ומושכים מערבבים ומערבבים. די נמאס! פשוט עבודה בעיניים. תראה כמה אנשים תובעים אותם, יש גם ייצוגית אבל אין לי מושג על מה היא. http://www.folo.co.il/company/512172347/שרות+פלוס+למוצרי+צריכה+ביתיים/O1

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: אליענה)

בשלב זה אני לא מזהה עילה לתובענה ייצוגית. ניתן כמובן להגיש תביעה לבימש לתביעות קטנות.