אליענה

בטוח מכשירי חשמל בשרות פלוס

עשיתי עיסקה מול שרות פלוס.התחרטתי רציתי לבטל בא אלי מנהל השרות שלהם מישהו בשם ולמינץ סובב אותי ככהשכבר לא הבנתי מי אני ומה קורה.הבטיח לי זיכוי של 1000 שח לא קיבלתי שום החזר בכררטיס האשראי שלי. אני מרגישה מרומה ומטופשת שנפלתי בפח של הנוכלים האלה. איך אוכל לקבל את כספי בחזרה???

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

בשלב זה אני לא מזהה עילה לתובענה ייצוגית. ניתן כמובן להגיש תביעה לבימש לתביעות קטנות.

גיל רונן

גם אני נפלתי איתם, כבר חודשיים אנחנו ממתינים למנוע של מדיח כלים ווירפול. בכל פניה שלנו לפקידה יש תרוץ אחר, פעם זה בנמל, פעם זה בפריקה, פעם זה במחסן, מסרבים להעביר אותנו לאחראי ולהנהלה. לא נותנים שום פתרון חלופי. מושכים ומושכים מערבבים ומערבבים. די נמאס! פשוט עבודה בעיניים. תראה כמה אנשים תובעים אותם, יש גם ייצוגית אבל אין לי מושג על מה היא. http://www.folo.co.il/company/512172347/שרות+פלוס+למוצרי+צריכה+ביתיים/O1