dodo

מה גובה עמלות אגרות עבור תביעה ייצוגית

1. מה גובה עמלות אגרות עבור תביעה ייצוגית 1.1 תשלום בהגשת תביעה ייצוגית 1.2 עמלות + מסים במקרה זכייה והפסד

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

בשלב זה אין אגרות. בקרוב תאושרנה אגרות כדלקמן: תביעה לביהש המחוזי -24000 שח לביהמש המחוזי. 12000 שח לביהמש השלום. מחצית בהגשה ומחצית שניה רק אם ביהמש מאשר הבקשה לאישור תובענה ייצוגית

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

בשלב זה אין אגרות. עוגות להתאשר אגרות בזמן הקרוב. סך של 24000שח לתביעה בביהמש המחוזי ו-12000 שח לבהמש השלום. מחצית תשולם במועד ההגשה. מחצית שניה רק אם ביהמש מאשר הגשת התביעה.