ורד גולן

בנושא פלאפון רכישה במרמה

לפני 9 חודשים היתה תקלה במכשירים lg3 2 מכשירים שנזקקו לתיקון מהיר מיום הרכישה אז נאמר לנו שיש תקלה בדגם והחברה נותנת לנו במקום 2 מכשירים lg5 ועוד 2 חליפיים ועוד 2 טבלטים ונאמר לנו שזה במקום התמהמנו חשבנו שלא נשלם יותר הסוכן התעקש שלא נלקחו 2 המכשירים lg3 הראשונים אתמול גילנו שאנחנו משלמים על הכל לא היה תקלה בדגם ואנחנו משלמים עבור 2 המכשירים שנלקחו גם ונאמר שלא היה ולא נברא תקלה בדגם תמוהה בקיצור עבודה בעיניים אשמח להתייעצות

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

הפרטים לבדיקת שאלתך אינם מספיקים. יתכן שיש מקום לשקול תובענה ייצוגית אך כאמור יש צורך לפרטים נוספים. מציע שתתקשר למשרדי בטל: 048627819