ארז ג'יבלי

תביעה נגד חברת פלאפון

שלום, לפני כשנתיים ביטחתי מכשיר גלקסי 6 בחברת פלאפון בעלות של כ-50 ש"ח לחודש, ובנוסףהמכשיר עדיין נמצא תחת אחריות 5 שנים יצרן. המכשיר ללא נזק שבר כלשהוא. לפני מס ימים המכשיר נתקע במסך הראשי ולא עולה. הכנסתי את המכשיר למעבדה והתשובה שקיבלתי מהם לאחר מס ימים היא שהמכשיר אינו בר תיקון עקב בעיה חשמלית והאופציה שניתנה לי היא לרכוש מכשיר מחודש בעלות של 1200 ש"ח. איני מקבל שלא ניתן לתקנו, אלא ניתן להחליף את המנגנון ולהשמיש את המכשיר וכמובן שלא לשלם סכום כזה על מכשיר מחודש, וכל זה כאשר המכשיר נמצא תחת ביטוח שמשולם בכל חודש. אודה לעזרתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה תוכנה ייצוגית במקרה זה. ניתן להגיש תביעה לבימ״ ש לתביעות קטנות

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה תובענה ייצוגית במקרה זה. אתה יכול להגיש תביעה לבימ״ ש לתביעות קטנות

ארז ג'יבלי

יש סיכוי לנצח במשפט? (תביעות קטנות)