לאה

הטעית צרכנים.רכישת אייפון 7

שלום רב. רכשתי טלפון יבואן רישמי מחנות ידועה ועל כך שילמתי יותר כסף. לאחר בדיקה התברר לי כי הטלפון מיבואן מקביל מהמזרח. כשפניתי לחנות התחמקו והבטיחו לתת שירות תיקונים במידת הצורך... לאחר התכתבות קיבלתי תשובה כי הם מסכימים להחליף לי לטלפון מיבואן רישמי בתנאי שאחתום כי לא אתבע אותם בעתיד. אציין כי מדובר ברשת המוכרת כמות גדולה של מכשירים ביום וכנראה תוך כדי רמאות וגזל.האם ניתן לבקש פיצוי ובאיזה גובה?האם יש מקום לתביעה קטנה או אפילו יצוגית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

ניתן להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. במקרה זה אין מקום לתביעה ייצוגית