שרון

זמן המתנה ארוך סלקום

אתמול התחברתי לשירות הטלויזיה של סלקום , לצערי כבר ביום הראשון הייתה תקלה בניסיון להשיג את שירותיה של התמיכה הטכנית נאמר ע"י הודעה מוקלטת כי זמן ההמתנה המשוער 20 דקות המענה שקיבלתי היה לאחר 50 ומשהו דקות , יש לי את השיחה מוקלטת ,בנוסף ענתנה לי נציגה חביבה שהסבירה לי שהיא מעבירה את הבעיה שלי לבכיר במחלקה אך מכיוון שבשעות הללו אין בכיר יחזרו אלי בבוקר

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

יתכן ומדובר בתקלה נקודתית שאז אין מקום לתובענה ייצוגית.יש לבחון אם אכן התקלה היא רוחבית( לא רק אצלך) שאז יתכן וניתן להגיש תובענה ייצוגית