צח ב

האם ניתן לתבוע את הרכבת על התרשלות בשמירה על אופניים

לפני השבועיים נגנבו לי אופניים חשמליות מתחנת רכבת, כאשר ניגשתי לדבר עם מנהל התחנה הוא ציין שהנושא נפוץ מאוד בכל התחנות בארץ ולא מבוצעת פעילות למניעת הכניסות ושאין הדבר באחריות הרכבת בנוסף אין מצלמת ביטחון המנטרת את חניית האופניים. כל זאת למרות שהאופניים חנו כעשרה מטרים מהשומרים ותחת שלט התחנה ובשטח שנראה שהוא באחריות התחנה. אני לא חושב שהרכבת אכן אחרית לכל פשע שמבוצע בשטחה אבל....נראה לי שלא היה המינימום שמצופה מגוף ממשלתי או פרטי לשמירה על רכוש הלקוחות שלו ולכן ישנה התרשלות פושעת בנושא. במיוחד לאור העובדה שנושא הגניבות מתחנות הרכבת הינה רעה חולה, גנבי אופניים מתייחסים לחניוני האופנים ברכבת כסופר מרקט של אופניים, הרכבת מקשה את העליה לקרונות עם אופניים אבל לא נותנת מענה מינימאלי לשמירה על רכוש הנוסעים. אשמח לדעת אם יש קייס

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

יתכן ויש מקום להגיש תובענה ייצוגית אך נידרש לשם כך בדיקה מאד מקיפה