לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל

השכרת רכב בחול ,שרותי דרך וגרירה

שכרתי רכב לטיול של 3 שבועות בארה"ב מחברת שי (פה בארץ) . ההסכם מולם (הצעת המחיר המפורטת) בעברית כללה שרותי דרך וגרירה. מאוחר יותר לקראת הנסיעה קבלתי את ה VOUCHER שאותו אגיש בשדה התעופה לחברת DOLLAR . במעמד קבלת הרכב מול חברת דולר בשדה התעופה הובהר לי חד משמעית כי הכיסוי שברשותי לא כולל שרותי דרך וגרירה "לדבריו צד ג לא יכול אפילו להציע שרות זה" . . מעיון קפדני ב VOUCHER (שכולל הרבה קודים) אכן לא מצאתי אזכור לשרות גרירה או שרותי דרך. בחוסר ברירה שילמתי כ 250 דולר על שרות זה. בארץ פניתי לחברת שי בבקשת החזר . אחרי כחודש (עם מס תזכורות)הם שלחו לי מיל תשובה ."בברור עם הספק עולה כי חויבת עבור הבאים אשר אינם כלולים בשובר: תוספת שרותי גרירה מורחבים בעלות .." . בנוסף מאחר ובתנאים הכללים שנשלחו אליך עם השובר מצוין שאם הספק יציע תוספות וביטוחים נוספים והשוכר יסכים וישלם יהיה חייב לשלם אותם בחול והן לא יהיו ניתנו להחזר. מה דעתך? האם יש לי עילה לתביעה משפטית כנד חברת שי ? הרי הם הודו שהספק הציעה לי משהו שאינו כלול בשובר, ודי ברור שלא ניתן לתת שרותי דרך או גרירה בדרך אחרת ללא מתן הנחיות ברורות מי נותן השרות (טלפון ופרטים על כיסוי).

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות יצוגיות