הדס שלו

האם אפשר לתבוע את חברת פלאפון על חיוב ביטוח לפלאפון שלא קיים?

היה לי מכשיר LG שנקנה דרך חברת פלאפון. המכשיר התחמם כך שלא יכולתי לאחוז אותו ובמקביל המסך נתקע ולא יכולתי להפעיל אותו. כשהגעתי אל מרכז שירות פלאפון נאמר לי שזאת בעייה מוכרת בכל המכשירים הנ"ל ולא ניתן לתקן עדיף להחליף. קניתי טלפון חדש- דרך חברת פלאפון ולפי המלצתם - בינואר השנה. ועכשיו מתברר לי שאני עדיין משלמת על הביטוח של הטלפון שהם סירבו לתקן. האם אוכל לתבוע את טלפון על החיוב של הביטוח - מיום בו קניתי לפי המלצתם את הטלפון החדש ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה תובענה ייצוגית במקרה זה. ניתן להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות( לא באמצעות עו״ד)