אילן

תביעה ייצוגית נגד רשת מזון , בנק ישראל ובית השקעות

שלום, 3 נושאים שונים: 1.האם ניתן להגיש ייצוגית במקרה בו רשת מזון משווקת 3 מוצרים כיחידה אחת , כאשר יחידה בודדת לרכישה יותר זולה? - הטעייה 2.יצוגית נגד בנק ישראל - תקנה לא כלכלית הפוגעת בלקוחות הבנקים 3.חישובי הלוואה לא נכונים בבית השקעות מוסדי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אין מספיק נתונים על מנת לענות על שאלותיך. לצורך הערכה האם יש מקום להגשת תובענה ייצוגית לאחד או יותר מהמקרים שפירטת יש ש צורך לעוד הרבה נתונים. הינך מוזמן להתקשר איתי למס 0544230645

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

חסרים נתונים רבים על מנת לחוות דעה. מציע שתתקשר אלי לטל: 0544230645 ולאחר שיחה אני מקווה שניתן לפחות כשלב ראשוני להעריך אם יש מקום לתובענה ייצוגית