עודד

פיצויים לנפגעיי אלטרוקסין

שלום, לגבי פיצויים לנפגעיי אלטרוקסין. הפיצוי נקבע על סה"כ 42 מיליון ש"ח בהנחה שפיצוי ממוצע יהיה כ 5000 ש"ח הסכום יספיק ל כ 8500 חולים בלבד מה יהיה עם שאר החולים ? ואיך יקבע סדר קדימויות בקבלת הפיצוי. לגבי תהליך עצמו. למי צריך לפנות על מנת לקבל את הפיצוי ומה לעשות לאותם אנשים שאין להם מסמכים מלפני 7 שנים המעדים על בעיות איזון תופעות לוי קשות וכו'.האם קופות חולים מחוייבים להמציא את המסמכים אילו משנת 2011 ומה לעשות אם גם להם אין מסמכים אילו? בתודה עודד

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

מציע שתפנה למרד עוה״ד שטיפלו בתובענה הייצוגית ובקש מהם עותק מהסכם הפשרה. שם תמצא תשובות לשאלותיך