דמיטרי

תביעה יציגית נגד הוט מובייל

הציעו לנו טלפון ו מכשיר טלוויזיה במתנה - ואז חייבו אותנו. בתחילת שנה התקשר עלי טלפונית מישהו אשר הציג את עצמו בתור נציג הוט מובייל ונאמר שבגלל שאנחנו לקוחות וותיקים ויש שלושה קווים במנוי אש מגיע לנו מתנה מכשיר טלפון חדש וטלוויזיה לבית. לאחר תקופה התברר שהחיוב בחשבון חודשי גדל ושאנחנו מחוייבים ל36 תשלומים כאשר כל תשלום כ200 ש"ח. בשיחה אם נציג נאמר לי שרחשתי את .המוצרים... וזאת לאחר שהובטח במפורש שהינם ללא תשלום כל עוד אני לקוח הוט מובייל, ורק ביום שאעזוב את את החברה אתחיל לשלם עבורם את החלק היחסי שנותר מתוך 36 תשלומים". בפועל, כמובן שהתחילו לחייב במיידי, ופניות הציבור מורח אותי בתשובות לא מקובלות

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

לכאורה יש מקום לבדוק הגשת תובענה ייצוגית אך יש לבצע עוד בדיקות מקיפות . ניתן להתקשר אלי לטל: 0544230645 ולשוחח עמי בענין