אלחנן והב

יש עוד אנשים שנגרם להם עוול כמוני שאפשר להיכנס לתביעה ייצוגית נגד הגנבים חברת פלאפון

התנתקתי מחברת פלאפון ב6/11 תקופת החשבונית האחרונה הייתה מ 22-10-2017 עד 21-11-2017 המסלול שחתמתי עליו הוא ללא התחייבות 19.90 לחודש. במשך הזמן חברת פלאפון העלתה את המחיר ללא שום הודעות עד שהסכום לחשבונית לפני אחרונה הגיע ל23.10 מכוון שנאלצתי לשדרג את גודל החבילה וניתקעתי מול חברת פלאפון במחסום כוזב החלטתי להתנתק מהם. ובגלל שהתנתקתי הייתי אמור לשלם 11.5 שקל חיוב יחסי בחשבונית אחרונה אולם חברת פלאפון החליטה לגבות תשלום כפול .. 24.50... אוסיף שהמסלול שהייתי בו עד לזמן הניתוק היה 200 דקות שיחה וסמסים ו 2 גיגה גלישה. לטענתם מכיוון ששהיתי במסלול רק חצי חודש הם יכולים לקצץ במסגרת המסלול ובמקום לקבל במסלול 200 דקות אקבל רק חצי.כלומר 100 דקות לכן חייבו אותי על דקות שיחה במחיר כפול שכביכול חרגו ממסגרת התכנית. בשיחה מולם זה מה יש לא תקבל שום החזר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אלחנן שלום, אכן מרגיז אך חסרים פרטים על מנת לגבש עמדה האם יש מקום לתביעה ייצוגית. אתה מוזמן להתקשר אלי למספר 0544230645