שלומית

חקירה כלכלית

מהי חקירה כלכלית וכיצד ניתן להשיגה? אמרו לי שזה אפשרי דרך ביטוח לאומי או הוצל"פ האם נכון? אם כן כיצד?

עו"ד שלומי באשי

שלום שלומית, השאלה היא מה את מגדירה כחקירה כלכלית ? אם הכוונה היא לברר היכן מצויים לגרוש כספים על שמו בחשבונות בנק - אז את זאת ניתן לעשות דרך הוצאה לפועל ע"י הטלת עיקולים במדיה מגנטית בכל הבנקים והקרנות ולראות אם משהו תפס. אם הכוונה היא למצא מקומות אחרים בהם הוא מחביא כספים בין ע"י חברות או צדדי ג' אזיי הדרך היחידה היא - חוקר פרטי.