משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותהצמדה למדד במזונות ילדים

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הצמדה למדד במזונות ילדים

משה
משה חנוכה

שלום שלומי, קיבלתי פסק דין לגבי מזונות שאומר : מדד הבסיס יהא המדד שיתפרסם ביום 15/10/17, ודמי המזונות יותאמו על פי השינויים ממדד הבסיס הנ"ל מידי 3 חודשים (ללא תשלומים רטרואקטיבים) כאשר ההתאמה הראשונה למדד תבוצע בעת פרעון דמי המזונות של חודש דצמבר 2017. שאלתי היא: אם בחודש 10 אני מפקיד את המזונות שנגזרו עליי, מתי בעצם אני מבצע את התשלום לפי ההתאמה למדד המחירים- בפרעון של דמי המזונות בתאריך 15/12/17 או בתאריך 15/01/18?

RE:
באשי שלומי
באשי שלומי

שלום משה, בתאריך 15/1/2018 למרות שנראה כי וזו טעות יכ את המזונות משלמים בתחילת כל חודש ולכםן את מזונות דצמבר אתה משלם ב 10 לדצמבר אז פר פסק הדין הייתי מחשב לפי דצמבר למרות שלא עברו 3 חודשים. ייתכן כי בית המשט עשה זאת כדי לאפשר לכם להתחיל שנה חדשה 2018 - עם הצמדות כל שלוש ה חודשים