מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה0539374958
חזרה לפורום

הגדלת מזונות ותביעה רטרואקטיבי

מיכ
מיכל

הייתי נשואה לחרדי נכה אזרח אמריקאי ומחזיק אזרחות ישראלית, גר בארצות הברית, לאחר שלוש שנים שסרב לתת לי גט עד שלא אוותר על המזונות. חתמתי ברבנות על חוזה שהוא משלם לי מזונות מועטים בסך 175$ (הוא טען שהוא לא עובד והוא נכה וגר אצל הוריו.. כמובן שמיד אחרי החתימה על החוזה הוא הלך לעבוד) ובנוסף החתימו את אבא שלי שאם אתבע אותו שוב הוא יצטרך לשלם, את הכספים המועטים הוא היה מעביר לי דרך חברים כיום הילד בן 14 ורק לאחרונה הבנתי שעבדו עלי עם חוזה מפוקפק שאלתי היא כזאת 1 האם אוכל לתבוע אותו על הגדלת מזונות וגם רטרואקטיבית בטענה שחתמתי בתום לב ופחדתי שאבא שלי יאכל אותה 2 במידה והוא טוען שוב שהוא נכה ובארצות הברית החוקים אחרים אוכל לתבוע את ההורים שלו? בברכה ותודה מיכל

RE:
שלומי באשי - משרד עורכי דין
שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלום מיכל, ראשית התשובה שלי חייבת להיות כן לשתי השאלות. את יכולה לתבוע אותו על הגדלת מזונות - לא יכולה לתבוע רטרואקטיבית את יכולה לתבוע את הוריו. לצורך הערכת הסיכון של אביך אשר חתם כערב - צריך לראות את הסכם הגירושין ואז להחליט. חיכית המון זמן ונותרו 3 שנים. השאלה הגדולה היא האם יהיה לך ממי לגבות לאור מצבו. לא כתבת אם הוא בקשר עם הילד שכן זה לבדו מהווה גם כן עילה לתביעה על חסרון כיס - האם התחייב לקשר עם הילד בפסק הדין ? .