דריה

חישוב מזונות

היי היי אני עומדת בפני תהליך גירושין ואני מתכוונת לתבוע מזונות יש לי ילדה אחת בת 12 שהולכת שנה הבאה לחט"ב אני משלמת משכנתא ויש לי הוצאות בעלי עזב את הבית. רצית לדעת איך מחשבים מזונות ומדור. חיפשתי בפורום שלך ולא מצאתי חישוב כזה. לכן אשמח אם תפרט תודה מראש דריה

שלומי באשי, עו"ד

שלום דריה, לא חיפשת מספיק טוב. אם היית קורטת היית רואה שיש לציין נתומינהשתכרות שלך ושל האב וכן את גובה המשכנתא המשולמת. יש הבדל אם התשלום הוא אלף או שלושת אלפים. אנא מסרי עוד פרטים