תמיר

הוצאות מדור

אני גרוש כבר שנתיים וחצי ויש לי בת אחת שאני משלם מזונות בסך 1500 שח ויש את המדור שאני משלם לגרושתי בסך 1260 שהם שלושים אחוז משכר הדירה שהוא 4200 היתיעצתי עם עורכת דין שערכה לי ולגרושתי את הסכם הגרושים ופרסתי בפניה את המצב ומה שגם גרושתי מאז שהיתגרשנו חיה עם גבר שהוא ישן איתה .עורכת הדין אומרת שאני צריך לשלם רק את החלק היחסי של גרושתי מתוך ה4200חצי של גרושתי ומתוכם 30אחוז דהיינו 630שח בלבד כי חי איתה גבר שאני לא צריך גם עליו לשלם .האם זה נכון אודה לך על מתן תשובה ..

עו"ד שלומי באשי

שלום תמיר, אם אכן יתברר כי גרושתך משלמת רק מחצית מדמי השכירות אז כמובן שהטענה היא במקום. לא כך היא באם היא מנהלת מערכת זוגית כאשר חברה מגיע ללון מידי פעם בבית. בכל מקרה על מנת להפחית את תשלומי המדור תצטרך לפנות לבית המשפט. זה לא אוטומטי.