בתחילת התהליך

מזונות

היי, בעלי מרוויח 17,000 נטו. אני מרוויחה 9,000 נטו. יש לנו 2 ילדים בני 4, 2.5 . החלטתי לעזוב. בשל הסכם ממון הבית של האב. השכירות שאצטרך לשלם 4000 ש"ח. בשל התאריך (אני עוברת לאיזור אחר) אין גן פנוי לילד בן ה-4 רק גן פרטי (2000 ש"ח בחודש). בהנחה ואמצא מעון של התמת לילד בן ה 2.5 זה יעלה לי 942 ש"ח לחודש. כמה מזונות מגיע לי? תודה!!!

עו"ד שלומי באשי

שלום, אני משתדל להימנע מלנקוב סכומים מדוייקים בפורום זה שכן הדבר משתנה מתיק לתיק ומהרכב להרכב. עקרונית את צריכה להביא בחשבון 40% מהוצאות המדור הכוללות, מחצית מעלויות החינוך לרבות גן וצהרון וכן סך של בין 1,250 ל 1,500 ש"ח לחודש לכל ילד.