אולגה

מזונות

שלום. קיבלתי בשנה האחרונה 1300 ש"ח כל חודש דמי מזונות מביטוח לאומי. לא ידעתי שאני צריכה להגיש הצהרה, ביטלו לי את המזונות זאת אומרת, מאוגוסט אני לא מקסלת מזונות. הגשתי את ההצהרה ולאחר מכן בקשו ממני להעביר תלושי שכר של השנה האחרונה.. כשתבעתי את ביטוח לאומי לא ידעתי שצריך להעביר להם תלושי שכר... השתכרתי בממוצע ב 3000 ש"ח בחודש שאלתי האם זה ישפיע על גודל המזונות שאני אמשיך לקבל? כמה מזונות מקבלת בממוצע אישה המשתכרת שכר מינימום? תודה רבה

עו"ד שלומי באשי

שלום אולגה ראשית מתנצל על העיכוב זה התפספס איכשהוא. לגבי גןבה המזונות שתקבלי - כמובן שלגובה השתכרות יש השפעה על הסכום יש מה שנקרא נקודת איפוס שאם התובעת משתכרת יותר ממנה אזי לא ישולמו לה מזונות. איני רוצה להטעות אותך בסכומים ולכן עדיף שתצלצלי למחלקת מזונות בביטוח לאומי ותקבלי מספרים מדויקים

עו"ד שלומי באשי

שלום אולגה ראשית מתנצל על העיכוב זה התפספס איכשהוא. לגבי גןבה המזונות שתקבלי - כמובן שלגובה השתכרות יש השפעה על הסכום יש מה שנקרא נקודת איפוס שאם התובעת משתכרת יותר ממנה אזי לא ישולמו לה מזונות. איני רוצה להטעות אותך בסכומים ולכן עדיף שתצלצלי למחלקת מזונות בביטוח לאומי ותקבלי מספרים מדויקים

אולגה

היי עדיין לא השבתם לי על שאלתי... תודה אולגה