אליהו

מזונות המשך

אוסיף ואציין שבעבר שכבר היו בינינו הליכי גירושין נפסק מבית הדין תשלום מזונות בפועל.כיום הוא כבר לא פעיל אודה לך מאד עו"ד בראשי

עו"ד שלומי באשי

שוב שלום, אני אומר שוב אם מחתקם את ההליכים אזי הסיפור מתחיל מחדש הסיפור הקודם יוכל אך ורק לשמש כטענת הגנה שייתכן ותצלח העניין מאוד דינמי ואם הדיון הראשון יתקים בבית הדין ובאם הגשת תביעה כרוכה כפ ישצריך ייתכן ותוכל להוציא החלטה שהסמכות תהיה להם. אם אתה כל כך רוצה שכך יהיה אז שווה נסיון

עו"ד שלומי באשי

שוב שלום, אני אומר שוב אם מחתקם את ההליכים אזי הסיפור מתחיל מחדש הסיפור הקודם יוכל אך ורק לשמש כטענת הגנה שייתכן ותצלח העניין מאוד דינמי ואם הדיון הראשון יתקים בבית הדין ובאם הגשת תביעה כרוכה כפ ישצריך ייתכן ותוכל להוציא החלטה שהסמכות תהיה להם. אם אתה כל כך רוצה שכך יהיה אז שווה נסיון