משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותכמה אני צריך לשלם מזונות

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

כמה אני צריך לשלם מזונות

אבי
אבי

אני משתכר 7000 נטו.היא משתכרת 3500 נטו. גרים בשכירות ומשלמים 3000 בחודש יש לנו 2 ילדים ,שנה וחצי וארבע וחצי כמה אני אמור לשלם סה"כ בצורה הוגנת תודה אבי

RE:
שלו
עו"ד שלומי באשי

שלום אבי, מה קורה עם גן וצהרון? השתתפות בהוצאות דיור יהיו 1,200 שח ועוד 1,200 שח לכל ילד ועוד מחצית גן וצהרון. אם תצרף את הסכומים התוצאה תהיה גבןהה ביחס להשתכרותך ועל כן אני צופה שבהתאם לרמת חייכם מזונות כל ילד יעמדו על כ 2000 שח

RE:RE:
אבי
אבי

כיום אנחנו משלמים גן 2000 ש"ח. צהרון 900 ש"ח.אבל כאשר אנחנו נהיה גרושים היא תשלם גן 700 ש"ח. שאלה : היא רוצה להיסתדר איתי על 4000 ש"ח בחודש, האם זה הוגן או שבית המשפט יכול לפסוק יותר/פחות ? והאם אני צריך לשלם חוץ מה 4000 ש"ח הוצאות קבועות פעם בשנה ? תודה רבה אבי

RE:RE:RE:
שלו
עו"ד שלומי באשי

לדעתי זה יותר מהוגן וטאתה צריך לסיים את זה + מחצית הוצאות רפואיות