אבי

כמה אני צריך לשלם מזונות

אני משתכר 7000 נטו.היא משתכרת 3500 נטו. גרים בשכירות ומשלמים 3000 בחודש יש לנו 2 ילדים ,שנה וחצי וארבע וחצי כמה אני אמור לשלם סה"כ בצורה הוגנת תודה אבי

עו"ד שלומי באשי

שלום אבי, מה קורה עם גן וצהרון? השתתפות בהוצאות דיור יהיו 1,200 שח ועוד 1,200 שח לכל ילד ועוד מחצית גן וצהרון. אם תצרף את הסכומים התוצאה תהיה גבןהה ביחס להשתכרותך ועל כן אני צופה שבהתאם לרמת חייכם מזונות כל ילד יעמדו על כ 2000 שח

אבי

כיום אנחנו משלמים גן 2000 ש"ח. צהרון 900 ש"ח.אבל כאשר אנחנו נהיה גרושים היא תשלם גן 700 ש"ח. שאלה : היא רוצה להיסתדר איתי על 4000 ש"ח בחודש, האם זה הוגן או שבית המשפט יכול לפסוק יותר/פחות ? והאם אני צריך לשלם חוץ מה 4000 ש"ח הוצאות קבועות פעם בשנה ? תודה רבה אבי

עו"ד שלומי באשי

לדעתי זה יותר מהוגן וטאתה צריך לסיים את זה + מחצית הוצאות רפואיות